Kiltti mutta jatkuva stressi päällä. Miten löytyisi terveellinen työskentelytapa?

 

Är du snäll och stressad?

Mikä estää hyvinvointimme työpaikalla? Teemme töitä ahkerasti ja vastuuntuntoisesti olemme palveluhalukkaita kaikkia kohtaan ja yritämme pitää ympärillämme olevat ihmiset tyytyväisinä. Samalla stressi ja työpaineet vain kasvavat. Rajan veto tuntuu vaikealta ja vältämme konflikteja, vaatimukset tuntuvat vain kasvavan ja samoin stressitekijät. Emme ehkä edes näe jo olemassa olevia varoitusmerkkejä jotka ja uhkaavat hyvinvointiamme.

Käsittelemme aihetta ”Kiltti mutta jatkuva stressi päällä - miten löytyisi terveellinen työskentelytapa?” 2-3 päivän kurssilla, tunnistamme yhdessä rajoittavia käyttäytymismalleja jotka estävät työhyvinvointiamme. Kurssin aikana käsittelemme mm.liian suuria suorituspaineita, kiltteyttä ja vaatimuksia joita asetamme itsellemme ja jotka estävät meitä työskentelmästä järkevälla tavalla.

Näytämme miten pienin askelin vapaudumme rajoittavasta käyttäytymisestä joka muuten voisi johtaa vahingolliseen stressiin ja uupumukseen. Kurssilla saat myös työkaluja muutokseen kohti terveellisempää tapaa työskennellä.