Kontaktuppgifter

Ab Carolin Oy
Halmstigen 3
02620 Esbo 

tfn 050 400 2520 (i broshyrerna förekommande numret 010 666 7300 är ej mera i bruk!)
e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
www.carolin.fi

 

Vi i Carolin

Carola Lindholm-Gerlin


Carola Lindholm-Gerlin

Verkställande direktör, ACC/Neuroleadership coach, senior HR-konsult
tfn 050-3378528
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Carola Lindholm-Gerlin är en pedagog som specialiserat sig på kommunikation och ledarskap. Hon har också arbetserfarenhet i organisationsförändringar och uppbyggnad av nya organisationer. I hennes två första chefspositioner i slutet på 80-talet och början på 90-talet arbetade hon med personal- och produktutveckling i två konkurshotade företag. 1993 grundade hon Carolin och fortsatte att arbeta med företag och organisationer i förändring och olika ledarutmaningar som konsult. På fritiden tycker Carola om att laga mat och umgås med vänner.

Bertil "Bobby" GerlinBertil "Bobby" Gerlin
jurist, HR-konsult
tfn 0504002520
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Bertil "Bobby" Gerlin har studerat juridik i både Finland o Sverige med jur.mag. examen från båda länderna. Han har jobbat med fastigheter, disponering och byggande under 80- och 90-talen, därefter specialiserat sig inom insolvensrätten och numera sadlat om till HR-rätt med allt vad det innebär. Bobby trivs bäst med att arbeta med människor och håller sig helst borta från rättssalen. Hans intressen i övrigt är muskelbåten, dvs. hans kajak, samt segling, cykling och en 911/996 Carrera 4.

 

 

Sabina Söderlund

 

 

Sabina Söderlund-Myllyharju
Informatör
puh 050-3462451
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sabina Söderlund-Myllyharju är AD och administrativ ansvarig på Carolin. Hon assisterar konsulterna och skriver rapporter tillsammans med dem, gör översättningar och korrekturläser texter. Sabina är utbildad medianom, närvårdare och assistent i marknadsföringskommunikation. Hennes fritidsintressen är bl.a. att baka surdegsbröd och pyssla i trädgården, musik och motion, samt spendera tid med familj och vänner. 

 

 

 

 

 

 

Kontakta oss