Rakentavaa käyttäytymistä tarvitaan. 

Konstruktivt beteende behövs!

Organisaatio tarvitsee ihmisiä, jotka käyttäytyvät rakentavasti toimiakseen hyvin.

Yksilöt tarvitsevat esim. taitoja ristiriitojen rakentavaan käsittelyyn, tietoa hyvän palautteen antamiseksi, jota työntekijät tarvitsevat ja joka myös kannustaa parempiin suorituksiin sekä myös tietoa siitä, mitä laki sanoo palkkaamisesta ja irtisanomisesta.

Kun yksilöt organisaatiossa oppivat käyttäytymään rakentavasti, tuloksena on hyvinvoiva ja tehokas henkilöstö sekä luottamusta nauttiva johtaja.

Miten asiat hoidetaan työpaikallasi?  

Carolin rakentavakayttaytyminenIhmiset ja organisaatio tarvitsevat toisiaan. Yksilöillä on vahvuuksia, joita organisaatiot tarvitsevat ja organisaatiot vuorostaan tarjoavat mahdollisuuksia kehitykseen ja mielekkääseen työhön. Samalla, kun yksilön vahvuudet otetaan käyttöön, saa organisaatio tietämyksen ja energian, jota tarvitaan tuottavuuteen sekä hyvinvointiin ja hyviin tuloksiin.

Onko vuorovaikutus myönteistä ihmisten ja organisaation välillä työpaikallasi? Rajoittaako tuhoava käyttäytyminen organisaatiotasi? Entä huono johtaminen? Miten muuttaa tehottomuus ja huonot tulokset parempiin? Carolin auttaa mielellään tässä prosessissa!

Tarjoamme kaikkea henkilökohtaisista valmennuksista, luennoista ja pienryhmistä konsultaatioihin ja kurssikokonaisuuksiin seuraavissa aiheissa, jotka vaikuttavat rakentavaan käyttäytymiseen: johtaminen, tehokkuus ja hyvinvointi.